Subota 02.07.2016.
02:30
Vestionline

Žene sve više varaju dok muškarci gledaju utakmice!

Tanjug/AP
A neke lepotice gledaju fudbal i uživo...

Šokantno istraživanje koje je proveo Gliden, sajt za onajne upoznavanje zauzetih ljudi, otkrio je da žene neće puno da tolerišu manjak muške pažnje tokom fudbalskog prvenstva. Ovaj francuski sajt sa 2 miliona članova, prvenstveno je okrenut ženama koje su već u vezi ili braku.

Otkrili su da je tokom Svetskog prvenstva 2014. broj registrovanih žena porastao za 71 odsto u mesec dana. To u prevodu znači da se u proseku svaki dan registrovalo 1.400 žena. Ispitali su 5.000 svojih članica, a četvrtina njih je priznala da bi se zabavila prevarom dok muž ili dečko gleda fudbal.

Samo njih 12 odsto bi gledalo utakmice sa svojim partnerom. Istovremeno, 76 odsto muškaraca bi iskoristilo "idem da gledam utakmicu" kao izgovor da varaju ženu. Ali, kako piše "Daily Star", oni koji se nadaju preljubi u Francuskoj, trebalo bi da stanu na loptu, jer je sifilis u velikom porastu.

Takođe, svi koji potraže usluge prostitutki na Evru biće kažnjeni i još osramoćeni odlaskom na kurs o seksu. Kazna za seks sa prostitukom je 1.500 evra, a uhvate li ih dvaput, platiće 3.750 evra. 

2024 © - Vesti online