Želimo ti svaku sreću!

Privatna arhiva
Započela terapije u Flenzburgu: Teodora Milić

Pošto je stan blizu klinike u Flenzburgu u kojoj je Teodora započela lečenje, bio je jedan od problema, oko 15 prijatelja i ljudi dobrog srca s raznih strana Nemačke se okupilo kako bi pronašli odgovarajući apartman u kome će boraviti puna tri meseca. Zadatak je uspešno obavljen, a stanarina u iznosu od preko 2.000 evra plaćena.

- Sa Teodorom i njenim roditeljima smo stalno na vezi, pa znamo da njihova borba za spas ćerke još traje. Tačnije, da im je neophodno još 50.000 evra. Bez tog novca, Teodori ne može biti transplantirana kostna srž. Samim tim, i pripreme matičnim ćelijama u trajanju od četiri nedelje kod dr Nadežde Basare mogu biti dovedene u pitanje. Ono što je bilo u našoj moći, da im obezbedimo stan i olakšamo troškove, učinili smo. Naravno, želimo i više od toga, pa ćemo nastojati da se ponovo okupimo i prikupimo još neku pomoć. Međutim, potrebno je da se uključi što više ljudi, jer je suma zaista ogromna, a njeni roditelji to nikako ne mogu izdvoje. Nadamo se da Teodora dočekati taj dan i da će se prikupiti nedostajuća suma za njeno lečenje. Mi joj želimo svu sreću - kazao je novinarima "Vesti" Gojko Karapetrović iz Hidelhajma.

Teodorin otac Isidor Milić zahvalan je svim ljudima dobre volje koji pomažu njegovoj mezimici, kako sugrađanima, tako i zemljacima u inostranstvu, kojeg inače možete da kontaktirate na telefon: +381 21 63 001 61 i dogovorite o slanju i dostavi pomoći.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online