Petak 01.07.2016.
08:56
alo.rs

Mrka moli vojvodu: Šeki, reci Vučiću da me uzme za ministra!

SRS
Da se on pita, Mrka bi bio ministar: Vojislav Šešelj

Mrkonjić je, naime, pre "100 godina" obećao lideru radikala i svom prijatelju da će mu pokloniti 20 "lakost" majica jer Šešelj ima samo dve, a nikako da mu ih odnese. Na pitanje novinara zašto je toliko, njemu sasvim nesvojstveno, "probio rok", on je urnebesno odgovorio.

- Kada predloži Vučiću koji ga sluša da me uzme za ministra, ja ću mu odneti majice koje sam mu obećao, do tada ništa - izričit je bio Mrka, piše "Alo!".

Šešelja je juče ova "ucena" slatko nasmejala, pa je poručio:

- Ma za 20 "lakost" majica ima da ga predlažem danonoćno! - smejući se dodao je Šešelj, a onda nastavio ozbiljno:

- Ako mene iko išta bude pitao, Mrka će biti ministar. Zaista, ako bi se slušala moja reč, od svih socijalista uzeli bi samo njega. Kakav Dačič, kakva Slavica Đukić i svi ostali, Mrka je jedini koji nešto vredi i koji valja u toj stranci - poručio je lider radikala za "Alo!".

Ovo, inače, nije bio prvi put da su novinari morali da podsećaju Mrku na ranije dato obećanje. I prošlog puta, početkom aprila, imao je opravdanje:

- Ja se mom iskrenom prijatelju izvinjavam što nisam stigao da ispunim obećanje zbog kampanje, u kojoj smo sada opasno, jer se trudimo da pobedimo sve, uključujući i njega. Ali mu zato preko vas poručujem da kod kuće već imam 100 "lakost" majica, koje mi je kupila i birala Bekuta i obećavam da ću uskoro da odem do njega i da mu odnesem bar 10. Odneću mu ceo spektar boja, ali sam uveren da će najbolje da mu stoji crvena - rekao je Mrka.

A ti izgovori kod Šešelja tada nisu prošli:

- Prvo, ja neću 10 majica kada mi je obećao 20, i sa manje od 20 neka mi se ne pojavljuje. Drugo, od tog obećanja prošlo je više od godinu dana! Treće, šta njega briga za kampanju kad ga je Dačić odavno otpisao. Sviđa mi se to što je Bekuta birala majice, jer jedino ona ima ukusa, a crvenu boju bih nosio, zašto da ne, to je boja srpske zastave - rekao je Šešelj.

2024 © - Vesti online