Četvrtak 30.06.2016.
23:19
Vestionline, Telegraf.rs

"Snimila sam pornić za džabe"

youtube.com/Blic
Ne žali ni za čim: Goga Aleksić

Kako Goga kaže, njena mama je svakog četvrtka pila lekove za smirenje, ali ona ju je ipak podržavala tokom celog učešća u rijalitiju. Gorana se jedino zbog alkohola kaje, a sve ostalo je, prema njenim rečima, sastavni deo mladosti.

- Kajem se možda što sam s početka malo više pila. Razmišlja sam non-stop kako će moja mama da reaguje na to. Možda samo zbog toga, inače ne kajem se ni zbog čega naravno. Mladost, ludost, sve je dozvoljeno, oštro, direktno, i to je to - rekla nam je Goga.

Na imanju u Lisoviću igračica je imala seks sa Filipom Đukić, a najveću pažnju je privukla scena kada ga je ona molila da ponovo imaju akciju, a on je odbio jer je u tom trenutku imala menstruaciju.

- Ne znam šta je njemu bilo tada u glavi, ali možda je i bolje što se tada ništa nije desilo jer smo oboje bili u čaši, tako da nikako nije ni valjalo da se to desi. Ali, dobro, bilo je zanimljivo, i ko zna šta će biti tek - kaže Goga koja još gaji simatije prema Filipu.

Na pitanje za koliko novca bi snimala porno-film ona je, baš kao što smo navikli, bila duhovita i pri ovom odgovoru.

- Ni za milion, ali vidiš da mi se desilo to što sam najmanje očekivala. Čak sam ja kao i prekrila kameru, ali eto snimila sam ga za džabe. Kao ne bih ni za milion evra, a sada ga imam džabe - rekla je Goga kroz smeh, misleći na scene seksa na "Farmi" koje je pokušala da sakrije, ali joj nije pošlo za rukom.

2024 © - Vesti online