Četvrtak 30.06.2016.
19:18
Vestionline

Hrvati razočarali Zvezdinu legendu

Reuters
Detalj sa meča Hrvatska - Portugalija

U intervjuu za Index.hr bivši igrač i trener Crvene zveze Robert Prosinečki kazao je da je verovatno nedostajalo malo više hrabrosti u meču protiv Portugalije.

- Lako je sada pričati iz fotelje kada se sve završilo. Hrvatska je igrala odličan fudbal. Trebalo bi analizirati šta se dogodilo protiv Portugalije, ali u tom trenutku je možda nedostajalo malo hrabrosti da dobijemo utakmicu - kazao je Prosinečki.

Potom je govorio o mogućem raspletu na EP.

- A, vidite da je i Island pobedio Engleze... Italija igra izvanredan fudbal sa Konteom koji je totalno promenio pobednički mentalitet ekipe, a sad igraju sa Nemcima. Francuzi će kao domaćini imati vetar u leđa sa tribina, a Nemci su Nemci, kao ne igraju dobro, a uvek dođu do kraja.

Prosinečki je trenutno selektor Azerbejdžana i ne nada se bi ovu zemlju mogao da odvede na Mondijal, koji će 2018. godine biti održan u Rusiji.

- Azerbajdžan napreduje, napravili smo nekoliko dobrih rezultata. Nadam se da ćemo i u kvalifikacijama za SP biti tvrd orah za sve. To nam je cilj, ali teško da možemo da se kvalifikujemo u Rusiju koliko god mi to želeli. Mogu sada pola sata to da analiziram, ali sve u svemu nismo tako loši.

2024 © - Vesti online