Ponedeljak 27.06.2016.
18:05
Vestionline

"Nema saradnje sa SNS-om, moralan čovek bi vratio mandat"

Tanjug
Izigrana volja birača na Vračaru

Demokrate smatraju da je jedini način da Grupković, koji je izabran za predsednika Skupštine opštine, dokaže da je moralan čovek da vrati mandat odbornika listi na kojoj je izabran, navodeći da je svaki glas za listu "Vračar slobodno" bio glas protiv bilo kakve saradnje sa SNS.

Takođe, DS podseća odbornika iz Levice Srbije Marka Mandića da je nekoliko hiljada građana učestvovalo u protestnoj šetnji kada je dobio otkaz "zbog navodnog odbijanja da pristupi SNS-u". DS navodi da bi u slučaju da ova dva odbornika vrate mandate, mogle da se uvedu privremene mere, kao i da se organizuju novi izbori na toj opštini.

                       Čeda se prodao Vučiću, poklonio mu Vračar

DS je navela i da se neće odzavati Grupkovićevom pozivu koji ih je ranije pozvao da naprave kompromis, tvrdeći da je ovaj odbornik LDP "oteo" mandat građana Vračara i "prodao ga naprednjacima". 

Predsednik SO Vračar Mihajlo Grupković izabran je nedavno na to mesto na predlog SNS-a, iako je malo verovatno da je iko od građana ove beogradske opštine glasao za listu na kojoj se on nalazio u nadi da će posle izbora Vračarom, po prvi put u istoriji, vladati SNS. 

2024 © - Vesti online