Ponedeljak 27.06.2016.
12:00
K. N. - Vesti - Foto: Privatna arhiva

Uz Acu svim srcem već pet godina

Privatna arhiva
Hvala što nas ne zaboravljate: Čolić sa majkom Ljiljanom

- Iskoristila bih ovu priliku da se svim članovima Udruženja srpske bratske pomoći iz Kanade, kao i njihovom predsedniku Branislavu - Banetu Živanoviću iz Toronta, najsrdačnije zahvalim što nastavljaju da pomažu i brinu o nama. Čine to već godinama, tačnije od kako su Acu uvrstili u listu svojih štićenika. Njihova pomoć nam zaista mnogo znači. Na neki način i sada nam je došla u dobar čas, da imamo za najosnovnije, hranu, lekove i Aci za kontrolni pregled u Beogradu, pošto njegova invalidska penzija i nadoknada za tuđu negu i pomoć, nisu dovoljni da to sve pokriju. Ništa nam drugo i ne treba. Velika besparica je svuda i mi smo zahvalni što ne gladujemo. Hvala još jednom svim plemenitim zemljacima koji su uz nas i više od deset godina, ali i "Vestima" u kojima je objavljena priča o našim mukama - kazala je u telefonskom razgovoru reporterima "Vesti" 62-godišnja Ljiljana Čolić.

Pomoć humanih zemljaka u mnogim prilikama im je i te kako dobrodošla i pomogla da ne dođu do samog ruba egzistencije, ali i Acu održavala u životu.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online