Subota 25.06.2016.
17:52 >> 19:51h
Vestionline

Nesrećni Mekoli odveo Vels u četvrtfinale!

Reuters
Geret Mekoli je zatresao svoju mrežu, za slavlje Velšana

Velšani su razočarali, ali tragična greška iskusnog defanzivca Iraca Gereta Mekolija, koji je u 75. minutu postigao autogol, bila je dovoljna "zmajevima" da se nađu među osam najboljih ekipa Evrope. Štoper VBA hteo je da izbaci loptu posle centaršuta Gereta Bejla, ali je to urado trapavo i zavio svoju reprezentaciju u crno.

OVDE pogledajte sve rezultate i tabele EP u Francuskoj!

Bila je ovo uspavanka od meča. Dok se za Severnu Irsku očekivalo da će da igra defanzivno, i da traži šansu iz prekida, dotle Bejl i drugovi su igrali kukavički, oprezno, ali na kraju ih je sreća pogledala. U četvrtfinalu, Velšani čekau boljeg iz duela, Mađarska - Belgija.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+5. minut - Kraj utakmice, Vels je među osam najboljih ekipa Evrope.

75. minut - GOOOOL, Geret Mekoli je zatresao svoju mrežu, Vels vodi i na pragu je četvrfinala. Pokušao je iskusni defanzivac da odbije loptu posle centaršuta Bejla, ali je lopta otišla u njegovu mrežu.

58. minut - Bejl je bio najbliži golu Iraca, iz slobodnog udarca sa 30 metara. Ipak, golman Mekgovern je bio na pravom mestu.
55. minut - I dalje se ništa ne dešava u Parizu. Oprezno, bez šansi, verovatno najgori meč na EP.
45+1. minut - Gotovo je prvo poluvreme. Nema golova, nema ni šansi. Tvrdo se igra, očekivano.
24. minut - Uspavanka u Parizu. Vels ima više loptu u svojim nogama, ali nema šanse za Bejla i drugove da stignu do gola.
10. minut - Stjuart Dalas je pripretio Velšanima, ali je golman Henesi izbacio loptu u korner.
1. minut - Počela je utakmica u Parizu.
2024 © - Vesti online