Petak 24.06.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti

Šta hoće srpske pevačice? Bogate muževe!

M. Karović
Popularna pevačica bi među bogate udavače

- Hoću bogataša, ali ne verujem ni da će mi Abramovič pomoći. Ako neko zna gde parkira jahtu ovog leta, neka mi piše na moju oficijelnu Fejsbuk stranicu! - rekla je Ana uz osmeh u jednoj emisiji. Sad, koliko se šalila, a koliko je ozbiljno mislila već je drugo pitanje.

Spisak srpskih lepotica koje su se, po mišljenju mnogih, dobro i bogato udale sve je duži. E, sad šta sve one moraju da progutaju zarad luksuznog života znaju samo one. Dajana Kostić, ćerka srpskog kralja šećera Miodraga Kostića i Marijane Mateus pre neki mesec udala se za Damira Ahmetova, sina najbogatijeg Ukrajinca Rinata Ahmetova.

Porodično bogatstvo Damirove porodice procenjuje se na 16 milijardi dolara, pa ne čudi što mladi par živi u elitnom delu Londona u blizini Hajd parka u penthausu sa 15 soba koji vredi 220 miliona dolara.

I voditeljke na spisku

Na spisak bogatih Srpkinja pre nekoliko dana upisala se i Marija Kilibarda koja se udala za košarkaša Vladimira Radmanovića koji je tokom uspešne sportske karijere inkasirao 43 miliona dolara. Mediji su spekulisali uoči njihovog venčanja da je Marija potpisala, ili nije, predbračnu ugovor, ali lepa voditeljka i dalje o suprugu i privatnom životu ne želi da kaže ni reč. Međutim, nije ona jedina voditeljka koja se dobro udala. Pre dve godine to je pošlo za rukom i Branki Nevistić, koja se udala za srpskog milionera Branislava Grujića, čije se bogatstvo procenjuje na 200 miliona dolara.

Udajom za bogatog Ukrajinca Dajana je sa trona skinula Sandru Meljničenko koja je godinama bila na čelu liste najbogatijih Srpkinja. Vrednost bogatstva njenog supruga Andreja Meljničenka procenjena je na 10 milijardi dolara, a Sandra se druži isključivo sa holivudskim zvezdama i kremom svetskog džet- seta. Na njenim privatnim proslavama kao što su rođendan i godišnjice braka na uvce joj pevaju isključivo najveće svetske zvezde.

Na čelu liste najbogatijih Srpkinja nalazi se i Slavica Eklston, bivša supruga Barnija Eklstona prvog čoveka Formule 1. Par koji ima dve ćerke Tamaru i Petru razveo se pre sedam godina i to za 58 sekundi! Toliko je trajalo potpisivanje brakorazvodnih papira na sudu i okončanje braka koji je trajao 24 godine. Koliko je tačno novca Slavica dobila nakon razvoda nije poznato, ali priča se da su u pitanju bar 1,2 milijarde funti.

Slavica je tako pokazala da nije dovoljno samo se dobro udati, već se i dobro razvesti. Jeleni bin Drai, koja je udata za arapskog milijardera Saida bin Drai, razvod ne pada na pamet. Sa suprugom i troje dece živi u raskošnoj vili u Dubaiju, a bogatstvo njenog muža procenjeno je na 2 milijarde dolara. Već godinama se piše da Said, koji po šerijatskom zakonu ima pravo na još neku suprugu, navodno oženio još jednom ženom, ali je Jelena to oštro demantovala i poručila da su "svi konci još uvek u njenim rukama".

2024 © - Vesti online