Četvrtak 23.06.2016.
18:49
alo.rs

Neobična saradnja: Seve snima novi spot, a evo ko joj je gošća

Z. K. Munja
Uživala u saradnji: Seka Sabljić

Naime, pevačica se svojski potrudila da sakrije od javnosti novi letnji hit i gošću iznenađenja, ali je dnevni list "Alo!" došao u posed fotografija na kojima su Severina i Seka Sablić u istom kadru pred kamerama. Na fotografijama sa snimanja vidi se da su Seka i Severina u ležernim ogrtačima i da ćaskaju uz čašu vina. Sudeći po priloženom, dve dive svojih profesija su se odlično slagale na snimanju, a Seka Sablić je za ovaj list rekla da je rado prihvatila ponudu za saradnju.

- Istina je da sam učestovala u ekranizovanju Severinine nove pesme. Snimanje je bilo veoma zanimljivo i spot ima značaja, tako da sam rado pristala da učestvujem u ovom projektu - rekla je Seka Sablić.

Da su se Severina i Seka odlično zabavile tokom snimanja potvrdio je i naš izvor, koji kaže da su obe uživale u radu.

- Severina je želela da se u njenom spotu pojavi žena čije je prisustvo oplemenilo priču, a kako se oduvek divila Sekinom radu, pokušala je da stupi u kontakt sa njom. Sablićeva je odmah prihvatila ulogu u Sevkinom spotu. Na snimanju su se odlično zabavile, a spot će biti fenomenalan. Severina je presrećna zbog projekta i toga kako se odvijalo snimanje. Uzbuđena je zbog premijere spota, a jedva čeka da ga predstavi publici - rekao je izvor.

Podsećamo, Severina je nakon kraće pauze objavila novi singl, koji se našao na meti raznih kritika zbog toga što su kadrovi koje je snimila mnogo podsećali na kadrove iz spota planetarne zvezde Rijane, te je, izgleda, ovog puta rešila da posegne za originalnijim pristupom.

2024 © - Vesti online