Utorak 21.06.2016.
23:58
Vestionline, 24sata.rs

Selfi opsesija: Ona je majka troje dece i koristi nešto vrlo opasno (FOTO)

Uprkos tome što je hormon rasta ilegalan, te se može koristiti samo uz doktorski recept, to ne sprečava Žaki da ga nabavlja i ubrzigava u svoje telo. 

- Hormon je sjajan, jer poboljšava izgled kože, podmlađuje i skida salo - rekla je majka troje dece za Kanal 5 koji je napravio i dokumentarac o njenom slučaju.

Ipak, Žaki je svesna svih nuspojava ovog proizvoda, ali je toliko postala zavisna od istog da jednostavno ne može da se zaustavi. 



- Usled uzimanja hormona i srce vam raste, što je jako opasno. Ako imaš kancerogenu ćeliju u telu, ona će se odmah razviti i čovek se lako može navući na ovo. Vežbam celog života i htela sam da dodatno unapredim svoje telo, tako sam i otkrila hormon rasta koji uzimam u miksu sa stereoidima - priznala je ona.

S druge strane, ona je odustala od plastičnih operacija, nakon što joj je jedan od implanata u grudima pukao, zbog čega je završila u bolnici. Ona je implante stavila već sa 17 godina i to uz punu podršku roditelja.

Njoj obožavaoci šalju i skupocene poklone, a ona im uzvraća raznim selfijima koje svakodnevno postavlja na društvenoj mreži.

2024 © - Vesti online