Ponedeljak 20.06.2016.
08:51
Vestionline

Komunalci tukli taksistu, kolege krenule u bojkot!

Tanjug
Incident na beogradskom aerodromu

Kako saznaju beogradski mediji, u nedelju uveče je došlo do sukoba pripadnika Komunalne policije i jednog taksiste. Navodno je došlo do uvreda i odgurivanja, posle čega je, kako kažu očevici, grupa pripadnika Komunalne policije napala, oborila i pretukla vozača.

Portparol "Beogradskog taksija" Milan Bojović rekao je za B92.net da ne zna zbog čega je došlo do sukoba, kao i da je jedan taksista prebačen u bolnicu. Dodao je i da su vozači "Beogradskog taksija" zvali policiju, koja posle prvog poziva nije došla, ali je ipak intervenisala posle drugog poziva. 

Bojović kaže i da je ukupno trebalo 45 minuta pripadnicima policije da dođu do aerodroma, kao i da je u blizini mesta gde se dogodio incident stajao jedan policajac koji nije hteo da priđe. 

Očevici incidenta navode i da je do sukoba došlo zato što je vozač stajao parkiran "negde zbog kiše", kao i da je na taksi stanici zbog oluje voda bila visine i do 40 centimetara, zbog čega su taksisti morali da nađu alternativno mesto za parkiranje. 

Vozači "Beogradskog taksija" naveli su i da su se bojkotu i protestu na aerodromu pridružili i vozači "druga dva" taksi udruženja, a "Beogradski taksi" tokom večeri nije primao vožnje, niti je centrala bila u funkciji.

2024 © - Vesti online