Ponedeljak 20.06.2016.
02:30
Vestionline

Ovo su najgore stvari koje žene rade tokom seksa

pixabay
Opustite se i uživajte...

"Previše razmišljanja ubija želju"...

Jedan momak kaže da mu najviše smeta kada njegova partnerka tokom odnosa počne da priča o stvarima koje nemaju veze sa seksom. "Da li je stvarno odgovarajući trenutak da pričamo o tome da li imamo dovoljno mleka u frižideru", zapitao se. 

Ono što nikako, nikako ne bi trebalo da radite je da priznate neverstvo usred vrelog seksa! "Moja devojka je bila na meni, a onda je odjednom rekla: 'Imam novog dečka'", žali se jedan muškarac. 

"Kada izgube tempo i onda sve upropaste trudeći se da uhvate vaš ritam", odgovor je jednog momka. 

Ono što nijedan muškarac ne voli je da mu dodirujete penis zubima dok ga oralno zadovoljavate. "Još uvek ne mogu da zaboravim devojku koja mi je priuštila bukvalno najbolniji, najgori oralni seks ikada!" 

Audiciju za porno zvezdu ostavite za neki drugi dan. "Lažno dahtanje ne pali, proizvodite realne zvuke, tek tada je divno i erotično", kažu muškarci. 

Sa ovim će se verovatno saglasiti svi muškarci: "Kada sam blizu orgazma, a ona mi odjednom kaže: 'Stani!' Odmah pomislim: 'Neeee, šta je sad?'" 

Ono što im takođe ubija želju za seksom je kada partnerke previše razmišljaju o tome kako izgledaju tokom "akcije". "Mrzim kada žene traže poze u kojima izgledaju privlačnije, mršavije... Volim devojke koje imaju samopouzdanja. Uživamo u seksu, koga briga da li imaš malo sala ili tako nešto?", pita se jedan mladić.

2019 © - Vesti online