Subota 18.06.2016.
21:51
Vestionline

I to se dogodilo: Palo zvanično venčanje u rijalitiju

dailymotion.com/DOMACI FILMOVI
Granice u rijalitiju "Parovi" davno ne postoje

Pripreme su počele već od ranog jutra. Vilu su u toku prepodneva posetili frizeri i kozmetičari, koji su ulepšali sve takmičare.

Oko 14 časova stigli su i muzičari, koji su opustili napetu atmosferu i zapevali sa mladoženjinim zvanicama.

Potom je usledila "kupovina mlade". Posle desetominutnog nagađanja Zorica je izašla iz spavaće sobe i poletela Nenadu u zagrljaj.

Svi sem Ružice i Anamarije su se odlično zabavljali na svadbenom veselju.

Slavlje je prekinula Zoričina majka koja je došla na ćerkino venčanje. Iako su svi mislili da se Nenadova majka neće pojaviti, i ona je došla u vilu ali sa zakašnjenjem.

Gastosova sestra: Sve je ovo gluma

No, čini se da ni Nenadova familija s očeve strane nije zadovoljna snajkom. Naime, Gastozova sestra Tatjana izjavila je za "Hepijev" portal da misli da njen brat samo dobro glumi.

- Ja sam imala svadbu i znam šta je ozbiljan a šta neozbiljan čin, ovo je neozbiljno. Deset godina sam bila glumica, meni je sve scena. Nenad i ja smo mnogo slični tako da i on sve doživljava kao jednu veliku scenu, odlično glumi i to mi se dopada. Kada ste mnogo dobar glumac i kamere su svuda oko vas neke stvari nije teško odglumiti - poručila je Gastozova sestra po ocu.

Da ne simpatiše porodicu Dukić Tatjana je pokazala i kada je ušla u vilu, kada joj je samo pružila ruku ali nije želela da je poljubi.

Takmičarima i njihovim porodicama kasnije su se pridružili neki bivši učesnici "Parova" i estradne zvezde. Slavlje je nastavljeno u dnevnoj sobi, uz muziku.

Oko 17 časova u vilu je stigla matičarka i ceremonija venčanja je počela u dvorištu vile.

Posle čitanja stihova Duška Radovića Zorica i Nenad izgovorili su sudbonosno "da" i postali prvi par koji se venčao u srpskom rijalitiju. Zorica je zbog oca zadržala svoje prezime i dodala Nenadovo.

2024 © - Vesti online