Subota 18.06.2016.
18:08
Vestionline

Hrvati u strahu: Opet će huligani da udare!

Reuters
Hrvatski navijači se makljali i međusobno

- Pre početka utakmice podelili smo informacije da je veliki deo navijača ušao na tribinu na kojoj su se nalazili hrvatski navijači. Mi smo na poluvremenu dobili informaciju, iz pouzdanog izvora smo upoznali sve relevantne osobe da će se tačno u 85. minuti dogoditi prekid utakmice na način da će se pokušati utrčati na teren i da će se bacati pirotehnika. Francuska je policija u 83. minuti ušla ispod tribine - rekao je Miroslav Marković iz Hrvatskog fudbalskog saveza, prenosi index.hr.

HNS je već upozoren kako se spremaju novi izgredi, ali ovaj put nadaju se da će hrvatska policija odraditi svoj deo posla.

- Raspolažemo s nekim novim informacijama za našu iduću utakmicu. Podelićemno je sa sigurnosim službama  - istakao je Marković.

- Mi smo od izvora iz navijačke populacije, pa tako i iz "torcide", dobili određene informacije. Neću tvrditi sto odsto da je to napravila "torcida" ili neka druga navijačka grupa. Ali, vodeći se informacijama koje smo dobili možemo reći da je to "torcida". Naše informacije su govorile o dolasku 100-150 "torcidaša" u Sent Etjen - rekao je Krešimir Antolić, Dinamov direktor bezbednosti.

2024 © - Vesti online