Subota 18.06.2016.
09:01
Vestionline

Crna Gora: Beograđanina tukli na plaži i nazivali "srpskim psetom"

wikipedia.org/Anicic
Srbi više nisu tako omiljeni gosti u Crnoj Gori

"Vijesti" pišu da D. T. (52) tvrdi da ga je jedan od radnika obezbeđenja na hotelskoj plaži "Meastrala" udario šakom u glavu, a da ga je drugi davio i nazivao ga "srpskim psetom".

Podgoričkom portalu je iz policije nezvanično rečeno da pokušavaju da utvrde ko je od članova obezbeđenja napao Beograđanina, jer svih 15 službenika negiraju krivicu. Iz hotela "Maestral" saopštili su da to nije obezbeđenje, već vlasnici plaže koja je navodno izdata u podzakup. 

D. T. navodi da je sa suprugom krenuo na plažu ispod "Maestrala", da su im pripadnici obezbeđenja rekli da je plaža zatvorena, jer se izvode radovi i da premeste na gradsku, susednu plažu ispod restorana Langust. Onda ga je, navodi, dok je bio u vodi, radnik obezbeđenja pitao kome je psovao majku, jer je D.T. "glasno opsovao".

- Odgovorio sam da to nisam rekao, a on mi je odgovorio "spusti ruke" i šakom me je udario u lice. Tada me je drugi radnik uhvatio za vrat, kazao mi da sam srpsko pseto i da ćemo videti ko će kome "je***i ma**r". Pitao sam ih da li su normalni, kada je ovaj koji me je hvatao za vrat ponovo nasrnuo na mene. Tada su ga kolege smirivale - ispričao je napadnuti muškarac. 

"Tražim da se tim osobama ukaže mera upozorenja, jer moja supruga i ja želimo da provedemo miran odmor", piše u prijavi D.T. On je, međutim, rekao da se ni nakon prijave situacija nije smirila, već da su ta dva službenika obezbeđenja provocirali njegovu suprugu dok su šetali Pržnom.

2024 © - Vesti online