Petak 17.06.2016.
12:14
Vestionline

Majstor futsala predvodi "orlove" i na pesku

Promo (beachsoccer.rs)
Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku

Knežević je posle 25 dana i treninga u konkurenciji preko 150 fudbalera formirao tim (13 igrača, tri golmana) za turnir koji se igra od 24. do 26. juna u Beogradu na Adi Ciganliji. Pored Perića, Mijailovića i Vučićevića, na spisku su još: Marko Milojević, Srđan Vorgić, Mihailo Pantelić, Mihailo Jovanović, Nikola Čubrilović, Nikola Valentić, Filip Antić, Nenad Grujić, Nemanja Filimonović, Marko Lazić, Marko Spasić, Mladen Jovančić i Marko Radisavljević.

- Momci su prethodnih dana uložili veliki trud i zaista zaslužuju pohvale. Evidentan je ogroman napredak, ali svima treba da bude jasno da se mi tek nalazimo na početku i da ce nam trebati dosta vremena da budemo u rangu sa najboljim selekcijima. Ipak, ono što je ohrabrujuće je da imamo talenta za fudbal na pesku - rekao je Knežević, koji nije mogao da računa na Dejana Milovanovića zbog povrede stopala.

Srpski tim debituje na međunarodnoj sceni na jednom od najjačih turnira u Evropi ove godine, a učestvuju još Rusija, Portugal, Italija, Španija, Ukrajina, Švajcarska i Mađarska.

2024 © - Vesti online