Petak 17.06.2016.
12:00
Vesti - Foto: Vesti

Bitka za porodilišta

Vesti
Uručenje donacije: Predrag Amidžić
Vesti

Miloš Lukić, direktor ove ustanove, primio je donaciju i istakao da je pomoć ove vrste više nego dobro došla Jagodini, ali i svim okolnim mestima. Ručni transportni inkubator služiće za sigurno zbrinjavanje prevremeno rođenih beba tokom prevoza ka bilo kojoj instituciji širom Srbije, čime će mnogi mladi životi biti spaseni. Zaposleni iz ove kompanije učestvovali su u Beogradskom maratonu u aprilu mesecu i simboličnom trkom obezbedili sredstva za donaciju ovog ručnog transportnog inkubatora.

"Veoma smo ponosni na našu zajedničku akciju sa Fondom B92. Sigurno ćemo nastaviti sa pružanjem pomoći onima kojima je to najpotrebnije", izjavio je Predrag Amidžić, generalni direktor Pernod Ricard Srbija.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online