Utorak 14.06.2016.
01:00
Vesti

Prešao pola Evrope da ubije bivšu ženu

A. Čukić
Bolesno ljubomoran

Ovo je, kako pišu beogradski mediji, italijanskoj policiji ispričao Dragoslav K. (61), koji je priznao da je u Trstu usmrtio bivšu ženu Slavicu (38). Dragoslav je inspektorima do detalja objasnio svoj krvavi pir.

- Slavica me poljubila 23. aprila, kada smo se videli u Kučevu. Bili smo u njenom autu. Pričali smo kao prijatelji, čak sam joj dao 50 evra jer ih je tražila od mene. Međutim, nisam joj verovao, zbog toga sam krenuo u Trst. Nisu me ubedila njena umiljata obećanja da nema drugog. Hteo sam da proverim da je bila sama u kući u Trstu - izjavio je Dragoslav, a prenose mediji.

Stvari spalio u Srbiji

Osumnjičeni Dragoslav je ispričao i šta je uradio nakon ubistva.
- Čim sam bacio leš, izašao sam na auto-put i vratio sam se u Srbiju. Slavičine stvari i telefone poneo sam sa sobom i čim sam u Srbiji izašao s auto-puta, sve sam zapalio. A električni kabl bacio sam na auto-putu u Hrvatskoj - rekao je Dragoslav.

On je prešao put od 1.400 kilometara samo da bi proverio da li ga Slavica vara, bez obzira na to što su bili razvedeni.

- Krenuo sam iz Srbije svojim fordom i stigao sam 24. aprila oko ponoći u Trst i odmah sam otišao u našu kuću. Tada sam čuo da se otvara prozor. Otišao sam u sobu i video senku čoveka koji se udaljava iz kuće. Tražio sam objašnjenje od Slavice, ali ona je odgovorila da mene ne treba da zanima šta ona radi - ispričao je Dragoslav K.

On priznaje da ga je njen odgovor razbesneo!

- Izašao sam u dvorište i uzeo kabl iz magacina. Slavica je ležala gola u krevetu. Zavio sam joj taj kabl oko vrata i ubacio ga u utičnicu - opisao je Dragoslav zločin.

Međutim, ovo je verzija koju policija uzima sa sumnjom, jer je u kući nađeno dosta tragova krvi.

Majka predosetila zlo

Slavičina majka Milada Trujić kazala je za medije da Dragoslava nikad nije volela i da ga je otpočetka smatrala naopakim čovekom.
- Prvi Slavičin muž, s kojim je rodila dvoje dece, mnogo je dobar čovek i bio mi je dobar zet. I ovaj sadašnji, Velja, isto je dobar. Samo je Dragoslav bio naopak i uvek mi je bio odbojan - kazala je Milada.

Pretpostavlja se da je Dragoslav nekoliko puta nožem izbo bivšu suprugu. U izveštaju policije piše da je Slavica pokušala da pruži otpor, ali da se ubrzo onesvestila, te da su na njenom vratu ostali vidljivi tragovi opekotina.

- Telo sam ubacio u gepek svojih kola. Otišao sam iz Trsta u zonu Monrupino, jer poznajem dobro taj kraj. Bacio sam telo u kamenolom koji se nalazi u Sloveniji, odmah posle granice s Italijom - ispričao je Dragoslav.

Inspektor ga je pitao gde je tačno bacio telo, a Dragoslav je uzeo laptop, aktivirao aplikaciju Gugl maps i pokazao mesto gde se nalazi telo.

Slavici je brak sa Dragoslavom bio drugi, a posle razvoda zadržala je njegovo prezime. Iz prvog braka ima sina Nikolu (21), koji je ostao s ocem, i ćerku Nevenu (17) koja je živela sa Slavicom i Slavičnim verenikom u Kučevu.

2024 © - Vesti online