Ponedeljak 13.06.2016.
14:56
Vestionline

Tramp zove Srbe: Ako mi Srbi ne pomognu, pobediće ratna profiterka Hilari!

Reuters - fotomontaža
Ne dajte Srbi, zaustavimo Hilari!

- Hilari Klinton je zdušno zagovarala bombardovanje vaše otadžbine. Ona je kandidat vojno-industrijskog lobija. Dala je podršku svakom ratu u kome je učestvovala Amerika - ovim rečima Tramp se obratio srpskoj dijaspori gostujući na lokalnoj TV stanici grada Čikaga.

Povodom najavljenje podrške Sandersa Klintonovoj, kao i podrške koju je Hilari ovih dana dobila od Obame, Tramp je rekao sledeće:

- Sad su se svi okrenuli protiv mene. To je lažna elita Amerike. Oni nemaju osećaj za američki narod. Oni su izdali interese Amerikanaca! Njima je najvažnije da napune svoje džepove. Zato svake godine započinju novi rat u svetu, jer su dobro finansirani od vojno-industrijskog lobija. S druge strane, američka ekonomija stagnira. Mnogi gradovi su propali, mladi nemaju perspektivu.

- Ja ne mogu da obećam Srbima da ću im vratiti Kosovo, da ću se obračunati sa njihovim neprijateljima, ali mogu da obećam podršku na ekonomskom i političkom planu - dodao je ovaj milijarder.

- Meni pare nisu potrebne, ja neću voditi Ameriku u rat po svaku cenu samo da bi pojedinci profitirali. Hilari je ratni profiter, ona se neće zaustaviti dok ne uništi planetu - zaključio je Tramp.

2024 © - Vesti online