Subota 11.06.2016.
22:22
D. Lj. J. - Vesti

Ceca na seoskom stadionu

Z. K. Munja
A honorar tajna: Ceca Ražnatović

Cecin dolazak su potvrdili iz kluba Platinum iz Strumice, koji su organizatori koncerta na terenu FK kluba Horizont u selu Turnovo.

- Sve je već dogovoreno. Proteklog vikenda smo potpisali ugovor sa menadžerima Cece, koja treba da održi minimum dvočasovni koncert. Ona dolazi sa svojim bendom, kompletnim ozvučenjem i scenskom rasvetom. Nije imala posebnih zahteva kada je u pitanju njen dolazak u Turnovo - rekao je bivši fudbaler i gazda kluba Platinum Deni Masev.

Ulaznice za Cecin seoski koncert biće oko 10 evra, a koliko će para ona staviti u džep Masev nije hteo da otkrije. Suma sigurno neće biti mala, jer je ona u septembru prošle godine pevala na tradicionalnoj Pastrmajlijadi u Štipu za honorar od 40.000 evra.

Od Lukasa do Šabana

Region jugoistočne Makedonije očekuje ludo i nezaboravno muzičko leto sa pevačima iz Srbije. Prvi će u klubu Platinum u Strumici nastupati Aca Lukas, a krajem juna Amadeus bend. Jul je rezervisan za Seku Aleksić, Sašu Kovačevića i atraktivni ženski bend Ministarke. Dan nakon kocerta Cece u selu Turnovo u Strumicu dolazi i Šaban Šaulić.



 

2024 © - Vesti online