Subota 11.06.2016.
11:42
Vestionline, Tanjug

Pucnjava u Zvečanu: Srbi izrešetali srpsku braću

pixabay.com
Policija je privela napadače

- Nikola je doživeo tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha, urađena je hitna intervencija, zaustavljeno je krvarenje, ali je zbog povrede glave, kolima Hitne pomoći, u jutarnjim satima prevezen u zdravstveni centar Kragujevac - rekao je Elek.

On je dodao da je njegov brat Đorđe zadobio više povreda u predelu vrata, grudnog koša, abdomena i karlice, pogođen je sa više projektila.

- On je trenutno stabilno, urađena je hirurška intervencija, drenirana su oba plućna krila, nalazi se na odeljenju intenzivne nege i van je životne opasnosti - rekao je doktor Elek koji je sa doktorom Gojkom Igrutinovićem bio dežuran tokom protekle noći.

Prema njegovim rečima za njegov dalji oporavak neophodna je krv i zato je uputio apel svim građanima koji mogu da daju krv..

- Prošle noći u 1 čas i 50 minuta u ulici Bube Mihajlovića u Zvečanu, ispred kafane "Trebjesa", došlo je dopucnjave iz vatrenog oružja kada su teže povređena dva lica - rekao je šef operative za Sever Kosova Željko Bojić.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni P.P. i Đ.S. rođeni 1997. godine, lišena su slobode, a konfiskovana su i dva pištolja kojima je poćinjeno ovo krivićno delo.

Mladići koji su osumnjičeni za napad su srpske nacionalnosti.

2024 © - Vesti online