Četvrtak 03.06.2010.
14:47
Press rs

Nemanjina porodica na stubu srama!

O Nemanji ni reč : Majka, baka i otac sa "zvezdom Granda"
 

Nemanja i Milena su, po svemu sudeći, posle nekoliko upozoravajućih poruka koje je dobio od direktora Granda Saše Popovića, kao i neprijatnosti koje su doživeli na pijaci, promenili taktiku u takmičenju. Naime, njih dvoje su prestali da se svađaju, više pevaju tokom žurki i što je najprimetnije - približili su se dojučerašnjem ljutom neprijatelju Milošu Bojaniću, sa kojim sve češće sede i razgovaraju.

List "Press" prenosi da Nemanjina majka Biljana zbog osude javnosti na posao više ne putuje gradskim prevozom, već je suprug vozi kolima.

"Nemanju poznajem od rođenja, išao je sa mojim sinom u školu. Na Farmi je pokazao svoje pravo lice. Bio je normalan dečko dok nije postao zvezda Granda. Otac ga je vaspitavao batinama kad je bio mali, tukao ga toliko da to nije bilo normalno. On i njegova devojka Milena Ćeranić bolje da nisu ni ulazili na imanje. Ne smem da zamislim šta će biti ako jedno od njih dvoje ispadne iz šoua. Nemanja je ljubomoran, strašno se ponaša kad je sa njom. Gledao sam kad je njihov producent Žika Jakšić pobegao iz emisije "Narod pita" jer nije znao kako da ih opravda kod naroda", izjavio je listu "Press" Nemanjin komšija Milija.

2024 © - Vesti online