Petak 10.06.2016.
12:00
Vestionline

Poraz, pa pobeda Srbije u Tivtu

pixabay.com
 

U prvoj utakmici, izabranici Ace Kovačevića, četvrti sa Evropskog prvenstva u Beogradu u februaru ove godine, poraženi su od Crne Gore rezultatom 1:3. Strelci su bili Ramić u 19. minutu za Srbiju, a Jakovljević u 19, Bečanović u 33. i Mugoša u 40. minutu za domaćina.

Dan kasnije, "orlovi" su bili ubedljivi - 7:1. Golove su dali Tomić u 7, Perić u 9, Ristić u 15. i 32, Simić u 36, Radovanović u 38. i Ramić u 39. minutu, dok je počasni pogodak domaćina autogol Stojkovića u 29. minutu.

Za reprezentaciju Srbije su igrali: Nemanja Momčilović, Strahinja Petrov, Aleksandar Živanović, Dragan Tomić, Bojan Filipović, Stefan Stanojević, Miloš Simić, Miloš Stojković, Marko Radovanović, Denis Ramić, Darko Ristić, Predrag Jovanović, Marko Perić i Jakov Vulić.

Za reprezentaciju Crne Gore su nastupali: Dragoljub Despotović, Milovan Drašković, Ilija Mugoša, Darko Ćalasan, Saša Gojković, Bojan Bajović, Nedžad Haverić, Dragan Jakovljević, Semir Gurzaković, Radovan Zec, Aleksandar Obradović, Aleksa Bečanović, Lazar Mašulović, Nikola Minić, Đovani Kočović i Igor Asanović.

2024 © - Vesti online