Utorak 07.06.2016.
17:23
Vestionline, Blic.rs

Radulović: Vučiću smo doneli tužbu, a dobili uvrede

Tanjug
Razgovor kroz optužbe i vređanje: Aleksandar Vučić sa predstavnicima pokreta Dosta je bilo

- Posle ulaska i pozdravljanja, Vučić je ukratko ispričao ono što je njegov program i pričao je o vladavini prava. Prva stvar koju sam mu rekao je da sam došao da mu uručim tužbu i da to što premijer ne prima tužbu predstavlja nepoštovanja institucija - rekao je Radulović novinarima u Skupštini Srbije.

- Nakon toga je nastavio da nas vređa i da viče, onda smo govorili svi u glas i na kraju smo izašli - rekao je Radulović i dodao da mu je žao što se, kako kaže, mandatar ponaša na ovaj način i što, kako je rekao, ne zna da sasluša drugu stranu.

Radulović je naveo i da je kandidatu za premijera preneo da je sve što puštaju "blatoidi" laž, podsetivši da je o svemu tome sa njim razgovarao i kada je postajao ministar, a na pitanja novinara da li je imao koristi od stečaja preduzeća u kojima je bio stečajni upravnik, rekao je da nikada njegova porodica nije uzela ni dinar ni od koga i da je ponosan na sve što je radio u tim preduzećima.

Kratka rasprava dogodila se i tokom obraćanja novinarima kada Radulović nije hteo da odgovara na pitanja novinara Pinka i Studio B, nazivajući ih delom propagandnog tima Aleksandra Vučića.

- Vi niste novinar, ja bih zamolio obezbeđenje da reaguje - kazao je Radulović novinaru Studija B.

2024 © - Vesti online