Utorak 07.06.2016.
15:43
Vestionline, Blic.rs

Evo kako se Dačić našalio s Vučićem

Tanjug
Malo da oraspoloži mandatara: Ivica Dačić

- Atmosfera na razgovoru je bila dobra, razgovarali smo o pitanjima od ekonomije, do međunarodnih odnosa. Dosta smo razgovarali i o programu vlade, o tome da li ćemo biti jedan tim, ili više timova - rekao je Dačić.

Nakon sastanka Dačić je veselo ćaskao sa Slavicom Đukić Dejanović i Draganom Markovićem Palmom.

On je novinarima rekao da im je mandatar na sastanku predočio svoje planove. On je rekao da su razgovarali o učešću u vladi.

- Ako premijer smatra da je saradnja bila dobra i da je treba nastaviti, nastavićemo razgovore. Mi smo spremni na to - rekao je on.

On je ispričao da se na sastanku našalio i da je mandataru rekao da je danas crkveni praznik (Treće obretenje glave svetog Jovana Krstitelja), poznat po tome što se u ponoć zamišljaju želje čije se ostvarenje želi.

- Malo samo se našalio, pošto je premijer nekada malo namrgođen. Rekao sam da je danas dan kada se ispunjavaju želje. Tri sam pomislio: da Srbija napreduje, druga je lična, a treća nastavak saradnje sa SNS. Premijer se na to nasmejao - prepričao je Dačić.

Lider SPS Dačić izjavio je da je u najboljem interesu Srbije da se nastavi saradnja sa naprednjacima.

- Do sada smo uspešno sarađivati četiri godine, ostvarili istorijske rezultate. U odnosu na 2012. danas smo mnogo bolji, sačuvali smo ekonomiju, preduzete su teške mere... Nadamo se da će Srbija biti još bolja - rekao je on.

Dačić je novinarima u Skupštini Srbije rekao da se na sastanku razgovaralo o konturama programa buduće vlade, ali ne i o kadrovima i resorima.

    

2024 © - Vesti online