Ponedeljak 06.06.2016.
21:48
Vesti

Pucao u ćerku, a komšije mislile da slavi Noletovu pobedu

pixabay.com
Ubio ćerku, komšije mislile da slavi

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući i prethodila joj je svađa oca i ćerke. Komšije kažu da su začule pucnje u trenutku kada je Novak Đoković podizao pehar na Rolan Garosu, pa su mnogi pomislili da neko slavi njegovu pobedu. Tek kada su čuli ženu kako vrišti i trči niz ulicu, shvatili su da se nešto dogodilo.

- Živojinova žena je otrčala niz ulicu u potpunom šoku jer je videla da je on uzeo pušku i pucao. Jedva da je nešto mogla da kaže, a onda je Hitna pomoć došla po nju i odvela je u bolnicu. Policija je ubrzo stigla i zatekla Živojinovo i Jasminino telo u kući - ispričao je jedan od komšija.

On kaže da je Živojin bivši radnik Magnohroma. Živeo je u kući sa suprugom, ćerkom i njenim sinom Srećkom, koji je u vreme pucnjave bio na putu ka kući. Naime, njega je majka pozvala telefonom neposredno pre ubistva.

- Srećko je bio na autodromu Beranovac, gde su se održavale moto-trke. Majka ga je pozvala i rekla mu kroz plač da mu je deda uzeo pušku, da je skroz poludeo i da preti da će je ubiti. On je odmah krenuo ka Sirči, ali nije stigao da spreči tragediju i zatekao je samo tela - kaže Srećkov prijatelj iz Sirče.

Motivi ovog zločina se, prema rečima komšija, mogu potražiti u napetim porodičnim odnosima i čestim svađama.

- Priča se da su imali porodičnih problema, ali ko to zna... Živojin je imao penziju, dok je Jasmina bila zaposlena u Građevinskom preduzeću "Nikolić" u Kraljevu. Životarili su u prizemnoj kući, snalazili se nekako. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će se ovo dogoditi - priča komšija.

 

2024 © - Vesti online