Ponedeljak 06.06.2016.
12:00
Vesti - Foto: Arhiva

Lep gest jedne Beograđanke

Arhiva
Veliki borac: Petra Petroivć sa roditeljima

"Ovih dana čekamo rezultate sa magnetne rezonance ali i na to gledamo sa optimizmom zato što nas je dosadašnje teško iskustvo kroz koje je cela porodica prošla, naučilo da nam sem pozitivnog stava i vere u Boga i medicinu, drugo ne preostaje.

Naš mali borac nam je, uvek iznova, ulivao veru u to da bolest moramo da pobedimo. Terapije su bile iscrpljujuće i teške. Petra se prvo lečila u Nišu da bismo potom prešli na Institut za majku i dete u Beogradu. Sasvim neočekivano, totalno nepoznata žena nam je ustupila stan u kome smo živeli sve dok je Petra imala terapije na Institutu.

Pomoć su nam pružili i mnogi drugi, tek kad upadnete u jedan ovakav problem, shvatite da nemate izbor.Teško je tražiti pomoć u sredini u kojoj svako ima neku svoju malu ili veliku muku, a nemaština i nezaposlenost su jako izraženi. Ipak, Han i Hančani su bili uz nas, pomogla nam je i naša opština i često razmišljam kako bih svima skupa mogla da se zahvalim odjednom i na jednom mestu", kaže zahvalna majka, čija je sada želja da se Petra što pre oporavi i da roditelji nađu zaposlenje.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online