Subota 04.06.2016.
13:32
Vestionline

Evo šta je rekao Vučić o skandalima i skupštinskim ćevapima

Tanjug
Premijer i delegacija autobusom u obilazak radova: Aleksandar Vučić

- Time su pomerili predsednika Srbije i njegovu dodelu mandata, a meni pomerili konsultacije za jedno popodne ili jedan dan, ali to nije problem i biće sve u redu - rekao je premijer.

Vučić j eistakao i da je izbor nove predsednice Skupštine Srbije za koju je lista oko SNS predložila ponovo Maju Gojković trebalo da se završi, ali i najavio da će to biti završeno u ponedeljak, 6. juna.

- Uvek su se mnoge stvari dešavale u skupštini, ništa tu nije bilo skandalozno, osim onih koji su pričali da imaju genijalna rešenja, a juče su pričali o rešenjima za ćevape - dodao je Vučić.

Upitan kako komentariše podršku socijalista tokom sednice skupštine, poručio je:

- Kakva sve pitanja nećete smisliti da biste dobili jednostavan odgovor na to s kim ćemo u kolaciju u vladi, ali taj odgovor nećete dobiti sigurno bar još pet, šest dana.

Inače, premijer je u obilazak krenuo autobusom, što je, verovatno, još jedna od mera štednje. Ipak, možda bi mogao malo da se provoza i gradskim autobusom. Ali ne nekim novim, klimatizovanim, čistim, koji se čuva negde samo za slikanje i reklamu. Već neka krene u obilazak grada u špicu, kad je napolju 300 stepeni, a u prevozu bez klime duplo više. Možda bi onda malo bolje razumeo građane.
 

2024 © - Vesti online