Petak 03.06.2016.
18:56
Vestionline

Besramni Australijanci: Đoković je višestruki prestupnik, psuje na srpskom, baca rekete...

Reuters
Drvlje i kamenje na Novaka Đokovića u ovom australijskom mediju

Međutim, australijski "Herald San" otišao je korak dalje u napadu na Novaka. U tekstu pod nazivom: "Zašto Novak Đokvić pobeđuje Nika Kiriosa kao loš teniski momak broj 1?" upoređuje njihovog ljubimca sa našim asom.

- Nik Kirios je bio s pravom na stubu srama posle skandala u Montrealu u avgustu 2015. godine kada je provocira Stena Vavrinku rečima: "Znaš li da ti je Kokinakis j*** devojku". Puritanci su posle toga na svakom koraku "udarali" na Nika čak i za manje incidente. A šta je sa Đokovićevim bacanjem reketa na meču sa Berdihom - piše ovaj australijski medij i dodaje:

- Đoković je višestruki prestupnik. Njegov serijal psovki na maternjem jeziku je sraman i uglavnom prođe nekažnjene i pored snimaka i prevoda njegovih reči. Takođe, još jedna negativna stvar kod Novaka je neselektivno bacanja reketa - stoji u ovom besramnom tekstu na portalu "Herald Sana".

Podseća se da je Novak kažnjen zbog ispada u meču sa Berdihom sa samo 4.000 dolara, a ciritaraju se i Novakove reči sa konferencije za novinare.

- Mislim da je bilo jasno da nisam namerno pokušao da to uradim. Bacio sam reket na zemlju, okliznuo se i umalo udario sudiju. Imao sam sreću to je sve - rekao je Novak na pitanje jednog britanskog novinara.

2024 © - Vesti online