Subota 04.06.2016.
02:30
24 Sata hr

Ona je htela seks na motoru, ALI...

pixabay.com

Kakav je to zakon? Ne može na motoru? A gde će ona onda...

Najluđe seks zakone možete pronaći svuda, od Amerike i Azije, do evropskih zemalja -Engleske i Škotske. Mnogi od njih zvuče poput šale.

Bahrein je ostrvska država u jugozapadnoj Aziji u kojoj postoji zakon za muške doktore koji kaže da ginekolog ne sme da gleda direktno u ženske genitalije. Ipak, da bi uradio pregled, može da koristi odraz u ogledalu.

Zakon u Libanu zabranjuje seksualni odnos s muškim životinjama. Kazna je smrt, a teško je saznati da li se zaista ikad primenila na nekome.

U Kolumbiji majka mlade mora biti prisutna prve bračne noći u sobi kako bi se uverila da se brak zaista "konzumirao".

U Boliviji muškarcima nije dopušteno da stupe u seksualni odnos i s devojkom i s njenom majkom. Ovaj čudan zakon, koji bi trebalo da se podrazumeva, postoji da ne bi dolazilo do raspada porodice.

Američko ostrvo zabranjuje udaju devicama. Moguće je da su muškarci smišljali ovu zabranu. Dok ga ovaj zakon podupire, neki zakoni zabranjuju seks, i to na otvorenom, pa se tako u Španiji seks zabranjuje na plaži, a u Engleskoj na parkiranom motoru.

U Hong Kongu je ženi dozvoljeno da ubije preljubnika i njegovu ljubavnicu.

Kazna za masturbaciju u Indoneziji je 32 meseca zatvora, a u Budimpešti nije dozvoljen seks s upaljenim svetlima. Nije sigurno kako je uopšte došlo do ovog zakona, ali možda štede na električnoj energiji ili paze da komšije ne vire u tuđi bračni krevet. Kako god bilo - zaista je bizarno.

2024 © - Vesti online