Utorak 31.05.2016.
19:24
Vestionline

Džoni Dep već ima novu devojku?

Instagram
Slavni glumac u provodu sa nepoznatom brinetom

Poznati glumac, koji je na evropskoj turneji sa svojim bendom "Holivudski vampiri", slavio je uz koktele sa prijateljima u stokholmskom Grand hotelu, pošto se danima krio u hotelskoj sobi, prenosi "Dejli mejl".

Prema izvoru britanskog dnevnika, glumac je sve vreme razgovarao isključivo sa nepoznatom devojkom, a članovi njegovog benda kažu da je Dep živnuo na vest da ga sud neće goniti zbog navodnog napada na suprugu.

Tome u priloge ide i činjenica da je glumac filmskog serijala "Pirati sa Kariba", u utorak voljno delio autograme, pozirao obožavateljima i smejao se s njima.

U medjuvremenu, i glumica Amber Herd je optužila Depove advokate za klevetu, jer je ona "heroj" koji je jednostavno bio žrtva porodičnog nasilja. Herdova je podnela sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod od Depa posle 15 meseci braka, navodeći kao razlog "nepremostive razlike".

Glumački par upoznao se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine, u vreme dok je on još bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi, sa kojom ima ćerku i sina.

Dep i Herd venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu.

2024 © - Vesti online