Ponedeljak 30.05.2016.
21:22
Tanjug, Vestionline

Paraćin: Ovako izgleda Hitna kad se pobiju u njoj

facebook.com
Lomili sve da se naoružaju

Jedan mladić sa povredom glave, koji nije životno ugrožen, prevezen je na neurohirurgiju Opšte bolnice u Ćupriji.

Policija identifikovala aktere, a niko od zdravstvenog osoblja nije povređen, stradao je inventar - stolice, paravan, stalci za infuziju, boca za kiseonik.

"Policija je identifikovala sve učesnike tuče i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prijave, prekršajne za učestovanje u tuči a protiv nekih i krivične zbog nanošenja povreda", rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Jagodini.

facebook.com
Dežurna lekarka u šoku

Dežurni lekar Dragana Blagojević izjavila je novinarima da su na pregled prvo došla tri mladića zbog povreda koje su zadobili u tuči u gradu i dok je pregledavala jednog od njih, upala je druga grupa sa metalnim palicama i nastala je opšta tuča.

- Ovi koji su bili unutra lomili su stolice, stalak za infuziju, paravan... valjda da se naoružaju - kazala je lekarka.

- To je trajalo oko 15 minuta a zatim su pobegli. Iza njih je ostao jedan mladić ležeći na podu sa povredom glave, a došao je na pregled zbog povrede šake. Transportovali smo ga u Opštu bolnicu u Ćupriji - ispričala je Blagojević.

- Nisam mogla do telefona da odmah pozovem policiju - dodala je lekarka.

Nezvanično, radi se o dve grupe mladića iz naselja Dankovo i Ulice cara Dušana u Paraćinu, koje su se tukle u gradu pre dolaska u Službu hitne pomoći.

2024 © - Vesti online