Ponedeljak 30.05.2016.
16:41
Vestionline

Vučić "ražalovao" Tominog sina!

printscreen youtube
Ostao bez svih funkcija u stranci: Radomir Nikolić

List prenosi da je Radomir Nikolić je nakon skupštine naprednjaka, koja je održana u Centru „Sava“, bukvalno odjurio iz sale a svi koji su bili s njim mogli su videti njegov bes što nije izabran ni u Predsedništvo SNS-a.

- Radomir je bio spreman da ode sa mesta predsednika Izvršnog odbora, jer je znao da ako ostane na tom mestu, neće moći više da vlada u Kragujevcu. On je, s druge strane, očekivao da će sigurno biti izglasan u Predsedništvo stranke, ali kada je video da "neće ni tu proći", bukvalno je izjurio iz sale - kaže neimovani sagovornik iz vrha SNS.

Prema njegovim rečima, Radomir Nikolić "ipak neće ostati kratkih rukava" i ponovo će biti izabran za gradonačelnika Kragujevca, ali je veoma nezadovoljan iskazanim nepoverenjem u njegov dosadašnji rad.

Analitičar Dragomir Anđelković kaže za "Alo" da se Radomir Nikolić nije mnogo bavio strankom i da je zbog toga ostao bez funkcije. - Radomir nije sklonjen zato što je on Tomin sin, već jednostavno nije obavljao posao za koji je bio izabran - smatra Anđelković.

Na Izbornoj skupštini SNS osim promena na čelu Izvršnog odbora, desile su se i krupne promene u vrhu naprednjaka. Naime, smenjeno je svih šest potpredsednika partije i izabrana su četiri nova.

Osim Radomira Nikolića, nezadovoljna promenama u stranci bila je, navodno, i Jadranka Joksimović, koja je čak i glasala protiv izbora Marije Obradović za potpredsednika SNS-a, a kako prenose mediji, ona je, navodno, očekivala da to mesto pripadne njoj.

Radomir Nikolić za "Alo" nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje dostupna saznanja.

2024 © - Vesti online