Utorak 31.05.2016.
00:30
Vestionline

Sjajan trik: Stavite ovo ispod pazuha i zaboravite na smrad

 

A video posted by Farah D (@farahdhukai) on May 15, 2016 at 6:02pm PDT

Naravno, parfimerije su pune proizvoda koji nam garantuju da ćemo biti sveži i mirišljavi najmanje 48 sati, ali dobro znamo da to i nije baš tako. Ne smemo zaboraviti i na činjenicu da veliki broj lekara savetuje da ne koristimo antiperspirant dezodoranse, jer su kancerogeni i loše utiču na naše zdravlje.

I šta onda da radimo? Kao i za većinu stvari, rešenje je veoma jednostavno, i nalazi se u prirodi. Naime, modna blogerka Fara Dukej ima sjajnu ideju - dezodoranse zamenite limetom.

Kako je sama priznala, jako voli da jede kari, a ta njena "ljubav" često se manifestuje kroz jak znoj i neprijatan miris. Zato je pribegla triku koji joj pomaže da ostane sveža tokom celog dana. 

Kako kaže, potrebno je samo da isečete limetu na pola, ili iscedite njen sok, pa istrljate njime pazuh. Naravno, koža pazuha mora biti čista, tako da limetu nanesite uvek posle tuširanja. Posle toga sačekajte da se koža osuši, i nastavite sa obavezama bez brige. Limeta lepo miriše, ali i suzbija neprijatne mirise.

Fara savetuje da se posle postupka koža pazuha ne izlaže direktno suncu, zbog moguće hiperpigmentacije i oštećenja kože.

2024 © - Vesti online