Ponedeljak 30.05.2016.
12:30
S. Ban

Nedeljni horoskop

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Mislite da su vas svi prestigli i da ste zakasnili da uradite nešto što je trebalo da vam donese uspeh. Pre nego što odustanete od svega, preispitajte razloge zbog kojih ste se našli u takvoj situaciji. Shvatićete da je vaš trenutni poraz u stvari pobeda.
LjUBAV: Ono što ste ranije doživeli nije razlog da sada to unosite u odnose sa ljudima koji sa tim nemaju veze. Mnogi od vas će u ovom periodu obnoviti svoju staru vezu.
ZDRAVLjE: Prekontrolišite štitastu žlezdu.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Preveliki izbor će biti glavni uzrok problema ove nedelje, jer ćete biti zbunjeni kako da donesete pravilnu odluku, a da istovremeno iskoristite sve što je u trenutku moguće. Morate biti svesni da ne možete imati sve, pa ne gubite vreme u kolebanju.
LjUBAV: Moguća je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ponuda braka. Slobodni mogu doći u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema budućnost.
ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Očekuje vas stresan period pa će svaki uspeh biti začinjen ukusom nezadovoljstva. Ako ne izbegnete suvišne troškove, možete zapasti u novčanu krizu. Od sredine nedelje možete računati na pozitivne vesti i komunikaciju s inostranstvom.
LjUBAV: Nezadovoljstvo koje vas muči ovih dana nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume.
ZDRAVLjE: Gastritis.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Neizvesnost na polju finansija može proizvesti dodatnu tenziju i nervozu. Bez obzira na to koliko se trudite i radite, uvek je prisutan faktor iznenađenja koji vam umesto zasluženog zadovoljstva donosi dodatnu brigu i strahove.
LjUBAV: Gubite bliskost sa partnerom. Udaljenost vas plaši, pa se zbog toga sve više povlačite u sebe. Ako želite da veza opstane, morate biti otvoreniji.
ZDRAVLjE: Ne precenjujte svoju kičmu.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Tranziti ukazuju na pojačanu komunikaciju, ali i svadljivost. Da biste ostvarili sve što se od vas očekuje, potrebno je da spustite loptu i dva puta odmerite pre nego što nekome nešto saopštite. I pored sve dobre volje, ovih dana ćete zvučati preoštro.
LjUBAV: Precenjujete svoje vrednosti, pa su usamljenost i odbačenost logična posledica takvog ponašanja. Kad svedete svoje kriterijume na realnost, sve će se promeniti.
ZDRAVLjE: Problemi sa varenjem.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Nailaze dodatni troškovi koji će vas potpuno izbaciti iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Svaki put kad pomislite da ste ostvarili višak, pojavi se dug iz prošlosti, pa ste stalno na nuli.
LjUBAV: Priliv energije vas čini prijemčivim za nova poznanstva. Dobro raspoloženje može rezultirati otpočinjanjem tajne veze koja, dugoročno, može prerasti u veliku ljubav.
ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Usmerenost na samo jednu temu vas može ovih dana mnogo koštati, naročito ako dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za nešto što svakodnevno obavljate. Da biste to izbegli, unesite dodatni oprez i posebnu pažnju u sve što radite.
LjUBAV: Sviđa vam se osoba koja nije dostupna. Iako vam se čini da bi to bio dobar spoj, ne zaboravite da je to tek početak poznanstva.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Imate šansu da ubrzanim potezima završite nešto što ste mislili da će duže trajati. Može vas zbuniti lakoća kojom ćete sve privesti kraju. Bez oklevanja prionite na posao jer ćete na još jednu ovakvu priliku dugo čekati.
LjUBAV: Iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati razlaz. Izbegavajte diskusije.
ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Bićete u iskušenju da se upletete u nešto što se vas ne tiče. Iako imate otpor prema takvoj vrsti angažovanja, ovog puta nećete uspeti da se izvučete. Bez obzira na žrtvu koju morate da podnesete, završite sve i ne tražite nadoknadu za to.
LjUBAV: Zanemarujete sadašnjost jer ste mislima u budućnosti, naročito kada je u pitanju odmor i slobodno vreme koje planirate da provedete s partnerom.
ZDRAVLjE: Problemi sa zglobovima.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Izloženi ste velikom stresu. Čini vam kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nejasna. Smišljate načine kako da se rešite svih obaveza i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne maštajte o takvom bežanju.
LjUBAV: Ovih dana vas očekuje prijatan razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Kvalitetna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.
ZDRAVLjE: Nervoza.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Iako ste spremni da se povučete, ometa vas to što svaki vaš potez nailazi na procenu ljudi koji posmatraju sve što radite. Neka vas ne brine takva atmosfera, jer, ne zaboravite, najbolje funkcionišete baš kada ste pod velikim pritiskom.
LjUBAV: Voljena osoba se čudno ponaša. Brine vas nedostatak komunikacije i udaljenost. Ne pritiskajte previše i ne pravite problem gde ga nema.
ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani su povoljno vreme za to. Odustanite od bilo kakvog odlaganja, naročito ako je to u interesu poslovnih partnera.
LjUBAV: Zatvoreni ste za sve predloge i sugestije. Vaše ponašanje drugoj strani šalje signal da je ljubav na izdisaju. Hitno se razvedrite ako želite da izbegnete raskid.
ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

2021 © - Vesti online