Sreda 02.06.2010.
13:43
mondo.rs

Pomagao izbeglicama pa otišao "na doboš"

Kako je Milanović rekao, u avgustu 1995. godine dao je porodicama Krnjajić i Drljača iz Dvora na Uni, sa 12 članova, komplteno domaćinstvo koje ima osam zgrada i šest hektara zemlje, ali samo da plaćaju potrošnju struje i telefon.

On je naveo da su mu stanari govorili da uredno plaćaju struju, sa malim kašnjenjem, ali 2002. godine su se odselili u Australiju kada je obavešten da dug nije plaćen i da to mora da uplati ili sledi tužba i prinudna naplata.

"Obilazio sam sve humane ustanove u ovom kraju ali niko neće da plati, a za to je najodgovorniji Milan Aleksić šef Elektrodistribucije u Gornjem Milanovcu koji je sve to znao, a nije ih isključio ili me obavestio, već sam zapao u dugove tuđom drskošću", kazao je Milanović.

On je postavio ogroman pano na kojem piše da prodaje domaćinstvo za 2.500 evra, da bi platio tuđu potrošnju električne energije na kome je objavio i imena pojedinca koji su, prema njegovom mišljenju, odgovorni za sadašnju situaciju.

Prozvani Aleksić rekao je da je struja ovom domaćinstvu isključena pre tri godine i da on sa dugovima nema ništa, jer je samo očitavao potrošnju.

2024 © - Vesti online