Subota 28.05.2016.
20:27 >> 01:26h
Vestionline

Sreća opet uz "kraljeviće": Real je šampion Evrope!

Reuters
"Voli" komšije: Serhio Ramos opet je zatresao mrežu Atletika

Bila je to 11. kruna slavnog kluba, dok su "jorgandžije" i drugi put poklekle u meču sa ljutim gradskim rivalom u meču za "ušati" pehar. Odlučio je "penal-rulet". Tragičar meča je Huan Fran, koji je u četvrtoj seriji pogodio stativu. Posle toga je, na ovom meču indisponirani Kristijano Ronaldo, golom sa "kreča" doneo veliko slavlje Realu.

U prvom poluvrmemenu bolji je bio Real, u nastavku Atletiko. Četa Dijega Simeonea je promašila jedanaesterac na startu drugog poluvremena, kada je Grizman pogodio prečku. Real je na 1:0 imao dve velike šanse, a rezervista Karasko je uveo meč, prvo u produžetke, a onda i u penal seriju, gde je slavila četa Zinedina Zidana, koja je ponovila uspeh od pre dve godine i tako spasila turbulentnu sezonu.

Reuters
Fudbaleri Reala opet na krovu Evrope

PENALI: Vaskez 1:0 za Real, Grizman se ispravio, pogađa - 1:1. Marselo za novo vođstvo Reala - 2:1. Gabi siguran za Atletiko - 2:2. Bejl - 3:2. Niguez siguran - 3:3. Ramos - 4:3.  Godin pogađa statitvu, Real na pragu titule! Ronaldo  - Real je šampion Evrope!

Pogledajte oba gola iz igre!

1:0 Ramos!

1:1 Karasko

Atletiko je mogao do izjednačenje i na početku drugog poluvrmena, ali je najbolji igrač "jorgandžija" Grizman promašio jedanaesterac. Pogodio je Francuz prečku gola Kejlora Navasa.

2024 © - Vesti online