Subota 28.05.2016.
19:56
Vestionline

Marić se brani: Željko sa Francuzima vodi kampanju protiv nas!

printscreen
Milomir Marić kaže da je to sve šaljivo

Naime, on je optužio bivšeg ukućanina "Parova" Željka Stojanovića da zajedno sa Francuzima vodi kampanju protiv "Hepi televizije". 

- Željko Stojanović, učesnik „Parova“ koji je pobegao, organizovao je kampanju i sada pokušava da se vrati u rijaliti, pošto misli da se približava kraj i mislio je da pobedi. On je napustio "Parove" jer mi nismo prihvatili njegove uslove, da izbacuje koga hoće to jest protivkandidate. Došli smo u paradoksalnu situaciju da on ne poštuje ugovor. Kada je smatrao da mi nismo poštovali to što je on tražio, on je pobegao.  objašnjava Marić, prenose tabloidi.

Podsećanja radi, jedna Francuska televizija je nedavno sa Marićem snimila prilog o tome kako izgleda snimanje i pravljenje rijalitija "Parovi". Dok su šetali vilom, čuli su Zmaja od Šipova koji zapomaže iz izolacije.

Francuski mediji su tada bili zgroženi, pa su u nedavnoj emisiji komentarisali ovaj rijaliti. Kako su gosti rekli, nedopustivo je da se ljudi zatvaraju protiv svoje volje, kao i da ih neko ne pusti da odu kući kada to požele i da bi producent trebalo da krivično odgovara za to.

2024 © - Vesti online