Petak 27.05.2016.
14:16
Vestionline

Vodimo vas na 3 predstave u 5 termina!

Da biste konkurisali, pošaljite nam vaše podatke (puno ime i prezime) na e-mail adresu nagradnaigra@vesti-online.com, a u Subject poruke upišite na koju predstavu biste voleli da idite i konkurišite za dobijanje ulaznica. Spisak predstava za koje možete da konkurišete nalazi se u nastavku teksta, a priliku da osvojite karte možete da iskorstite do četvrtka 2. juna, do 12 časova, posle čega ćemo najsrećnije putem e-maila obavestiti o dobijanju ulaznica.

Teatar 78
Detalj iz predstave "Izgubljeno blago"

1. Izgubljeno blago (3. jun u 19h, 4. jun u 12h) - Radnja se dešava u pozorištu koje se renovira. Pravi se audicija za članove opasne ekspedicije na ostrvo sa blagom. Na audiciju se prijavljuju različiti zanimljivi likovi, sa namerom da pronađu zakopano blago i da se obogate.Svi likovi treba da prođu određene testove hrabrosti i spretnosti.Dešavaju se neverovatne stvari kada svoje prste u sve to umeša i Rica zlica, dugogodišnji lovac na blago. Na kraju predstave otkrivamo da blago čine knjige, da su one najvrednije i da ih treba čuvati. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

2. Taj ludi svet (4. i 5. jun u 20h) - Svi sa ljubavlju muku muče. A ponajviše Amor koji uporno pokušava da pomogne tinejdžerima u njihovim ljubavnim mukama, ali mu to nikako ne polazi za rukom. Kako će se završiti ljubavne priče I da li će Amor naći leka za početni virus zaljubljivanja zvani pubertitis saznaćete ako pogledate ovu predstavu. *Ova predstava je namenjena deci od 9 do 15 godina.

Teatar 78

3. Junaci bez bajke (6. jun u 19.30h) - Devojčici Milici je dosаdilo dа bude junаk po zаdаtku i dа uskаče u bаjke. Posle debаklа sа Zlаtokosom, rešilа je dа postаne sаmostаlni umetnik i dа sаmа smisli i režirа svoju bаjku. Nа tom putu sreće rаzličite junаke i neki od njih pristаju dа učestvuju u njenoj bаjci bez dobrog nаslovа. Sve se zаkomplikuje kаdа se umešа jedаn princ bez belog konjа koji se zаljubljuje u nju i želi dа je oženi po svаku cenu. *Ova predstava je namenjena deci od 3 do 10 godina.

Teatar 78
 

b

2024 © - Vesti online