Petak 27.05.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Pronašli se školski drugovi

Vesti
Hvala prijatelji: Porodica Šašlija

Put u novi život za oca dvogodišnjeg Todora i devetogodišnjeg Ognjena, i dalje je neizvestan jer sredstva za transplantaciju srca u Beču zasad još nisu prikupljena.

Ipak, Aleksandar živi sa ugrađenom mehaničkom pumpom, svaki dan ide na posao i veruje u dan kad će neizvesnost u budućnost njegove porodice i vlastiti život, biti pobeđeni, a on onaj stari - svoj na svome.

To nam je dokazao i radošću kad je saznao od koga je stigla donacija:

"Pa, to je moja školska drugarica... Život nas je očito razvejao na sve strane sveta. Drago mi je što se javila i verujem, setila se i đačkih dana, čime mi je ovaj dar još draži. Molim vas da uzvratite ne samo moju zahvalnost već i pozdrave porodici Papac od moje majke Ilonke, supruge Milice i dece", poručio je Aleksandar - Saša Šešlija.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.



 

2024 © - Vesti online