Sreda 25.05.2016.
14:22
Vestionline

Ceca za Anastasijin rođendan pukla "džak" para

Z. K. Munja
Ceca široko: Sve za svoju ćerku

Veliki broj poznatih ličnosti će se okupiti u hotelu Hajat kako bi obeležili punoletstvo ćerke jedne od najpopularnijih pevačica sa ovog prostora, a sve goste će uveseljavati Aleksandra Prijović, Dragi Domić i Saša Matić, mada nema sumnje da će se i ostale poznate ličnosti latiti mikrofona.

300 odabranih zvanica uživaće u koktelima od rakova i škampa, pitama, salati, roštilju, ribi, grilovanom povrću, sirevima, kao i jagnjećem, telećem i prasećem pečenju, kako prenose beogradski mediji.

U prostoriji u kojoj će se održati slavlje preovladavaće cvetni aranžmani, a Ražnatovićeva je za ćerku priredila posebno iznenađenje.

- Ceca je već pripremila 10-minutni film o Anastasiji koji će biti prikazan tokom žurke, što će sigurno biti najemotivniji trenutak - otkrio je izvor za Blic.

Iako se velika pompa digla oko cifara koje se spominju u medijima, strasti su se malo smirile nakon Anastasijine želje da deo novca koji dobije za rođendan donina u humanitrarne svrhe, najverovatnije domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici.

b

2024 © - Vesti online