Sreda 25.05.2016.
11:06
Tanjug, Vestionline

"Hoću u Zvezdu, samo..."

Reuters
Želi na "Marakanu": Boško Janković ima još godinu ugovora sa Veronom

Verona je u tek završenoj sezoni ispala iz Serije A, što samo po sebi otvara mogućnost da Janković razduži opremu kluba iz Verone i oslobodi put ka matičnom klubu.

- Još godinu dana vezan sam ugovorom za Veronu, ali uskoro bi trebalo da pričam sa klubom. Moramo da se dogovorimo oko mnogo stvari i brzo će sve biti poznato - rekao je Janković Tanjugu, prilikom gostovanja u Beogradu na humanitarnom meču "Asovi za decu".

Čelnici Crvene zvezde u poslednje vreme ne kriju veliko interesovanje da posle osam godina vrate bivšeg reprezentativca Srbije u svoje redove.

- Znam sve oko interesovanja. Svi znaju koliko volim Zvezdu, ali sada nemam pravi odgovor. Ne bih želeo da dajem lažna obećanja i previše pričam o tome. Ima vremena, pre toga moram da rešim situaciju sa Veronom - poručio je Janković.

Janković ističe da mora mnogo stavki da se reši oko dolaska na Marakanu, ali da je spreman na dogovor. 

- Ima dosta stvari oko kojih bi trebalo da se usaglasimo. Poznato je da sam veliki zvezdaš i sve ostalo je nebitno - zaključio je sada već 32-godišnji fudbaler.

Janković je sa Zvezdom osvojio duplu krunu 2006. godine, a potom je igrao za Majorku, Palermo, Đenovu i Veronu. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 31 utakmicu i postigao pet golova.

2024 © - Vesti online