Sreda 25.05.2016.
12:00
Vesti - Foto: Srna

Brigita za Nikolu

Srna
Pomoć bolesniku: Brigita Pavlovski i Nikola Hajder

Da bi ozdravio potrebno je da ode na lečenje i operaciju u Austriju. Dobrotvorka Pavlovski, koja često dolazi u rodno selo svoga supruga Jazovac kod Gradiške, videla je apel na Fejsbuku i vest da je Crveni krst Gradiška pokrenuo akciju za prikupljanje pomoći za Nikolino lečenje.

Ovaj vredan prilog Brigita je obezbedila uz pomoć prijatelja u Austriji i parohija SPC u Salfeldenu. Izrazila je takođe želju da u saradnji za svojim prijateljima Nikoli i njegovom roditeljima obezbedi smeštaj u Beču.

Da ovo nije njena prva pomoć, dokazuje i činjenica da je dobrotvorka darovala i školski nameštaj za OŠ "Danilo Borković" iz Gradiške, Crvenom krstu hodalice za slabo pokretna lica, invalidska kolica jednom ratnom vojnom invalidu, te pomagala i Udruženju nedovoljno mentalno razvijenih lica sa ovog područja.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.





 

2024 © - Vesti online