Sreda 25.05.2016.
02:30
Vestionline

Ovo svaki muškarac želi da čuje u krevetu

wallpino.com
Malo podsticaja za njega, i trudiće se da vam pruži seks za pamćenje...

Evo nekoliko rečenica koje svaki muškarac voli da čuje, a koje će ga motivisati da se uvek trudi da bude još bolji:

Pohvalite njegovu veličinu

Da se razumemo, ova rečenica odnosi se na dužinu i širinu njegovog penisa, a ne njegovu telsnu građu. Zato je upotrebite u pravo vreme i pravom kontekstu.

Tako to dobro radiš

Bez obzira ljubi li vam partner vrat, stomak ili se usnama spušta malo niže, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorena s uzdahom na usnama.

Samo reči hvale za njegovu tehniku

"Ovo je bio najintezivniji orgazam koji sam ikada doživela!" Ako ovo kažete, vaš partner biće oduševljen. Naime, muškarci žele da čuju da se njihov trud i pažnja posvećena vašim telesnim reakcijama isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vešti u krevetu, već i da ste vi zadovoljeni.

Izgledaš seksi kad to radiš...

I muškarci imaju problem sa samopouzdanjem kada su bez odeće. Zato će im ova rečenica izmamiti osmeh na lice i pružiti podsticaj da pokažu sve što znaju.

Obožavam miris tvog tela

Seks je fizička aktivnost koja podstiče znojenje, i zbog koje mnogi muškarci osećaju nelagodnost u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

Šta misliš o oralnom seksu?

Direktan pristup pali gotovo svaki put. Pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmenjivanje seksi rečenica u postelji. Moguće je i da će vas zamoliti da ponovite još jednom, jer će najpre pomisliti da ga sluh vara.

Ovo je bio najbolji seks u mom životu

Ovo je najbolja rečenica koju možete uputiti svojem partneru. Ipak, oprezno sa njom, izgovorite je samo kada to zaista i mislite. Foliranje nikada nije bilo u modi...

2022 © - Vesti online