Utorak 24.05.2016.
09:23
alo.rs

Svekar ubijene pevačice: Znamo vreme Jelenine smrti, porodica ima alibi

facebook.com
Jelena Marjanović

- Jelenu je neko ubio 2. aprila između 16.35 i 17 sati. To je činjenica za koju je porodica dobila zvaničnu potvrdu - tvrdi Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice.

On je odbio da kaže da li su okvirno vreme njene smrti utvrdili obducenti i nije želeo da otkriva druge detalje obdukcionog zapisnika.

- Zoran je toga dana tražio Jecu. Dva puta je telefonom zvao policiju u Borči da ih obavesti o njenom nestanku. To nije imalo efekta, pa je poslao kumu da prijavi nestanak, ali je, na kraju, to ipak morao lično da uradi - kaže Vladimir Marjanović.

Prema njegovim rečima, ta kobna četiri sata, koliko je proteklo od Jeleninog nestanka do prijavljivanja policiji, Zoran i ostali članovi porodice su zajedno sa prijateljima pretraživali mesto gde je trčala.

Ukoliko je tačan podatak njene smrti, koji Vladimir iznosi, nejasno je gde je bilo njeno telo od nestanka do pronalaženja u nedelju, 3. aprila, oko 13 sati. Prema navodima sagovornika lista "Alo!", koji je blizak istrazi, ceo slučaj je jako komplikovan, ali postoje indicije koje ukazuju ko je ubica.

- Istraga i dalje traje i još se prikupljaju materijalni dokazi koji bi doveli do otkrivanja ubice, zbog čega ne želimo da iznosimo nove detalje! Mogu samo da kažem da se krug polako sužava i da su analize baznih stanica pri kraju. Kada su u pitanju Marjanovići, policija je postupila u skladu sa procedurom i bilo je normalno da se oni saslušaju, kao što je saslušala i Jelenine rođake i prijatelje. Neki od njih su nam pomogli sa određenim podacima, ali o tome ćemo kada ubica bude uhapšen - navodi sagovornik beogradskog dnevnika. 

2024 © - Vesti online