Utorak 24.05.2016.
05:12
S. M. Tomić - Vesti

Đoša o aferi kokain: Nisam diler, žena mi radi u miliciji

Z. K. MUnja
Muku muči sa tabloidima: Bogoljub Mitić Đoša

Kako ste izašli na kraj sa poslednjim skandalom?

- Evo me pijem kafu s društvom i pokušavamo da razmrsimo koji je tabloid prvi započeo. Zvao sam advokata i sastavljamo tužbu i neće se ovako završiti, cela familija mi je van sebe. Ej, pa žena mi radi u miliciji, gde ja da budem diler?!

Bebi Dol jedva poznajem

Tabloidi su optužili i pop pevačicu Bebi Dol da je s vama sarađivala "na poslovima droge"...
- Ma i ženu su bezvezno optužili. Ja sam je prvi put u životu video pre 15 godina na nekom festivalu u Zrenjeninu. Posle toga sam je sreo još jednom u emisiji kod Lee Kiš i to je sve što znam o njoj.

Kako ste reagovali kad ste pročitali "vest"?

- Prvo mi je bilo smešno, ali posle nije. Majka mi je u bolnici, zamalo što nije umrla kad je pročitala. Brat me zove: "Bato, šta je bre ovo". Mlađa ćerka treba da maturira, starija stažira na VMA, a tamo ne možeš da radiš dok te ne provere. Zar bi ona radila u vojnoj ustanovi, žena radi u upravi MUP-a, a ja sam sumnjiv? Familiju su mi sludeli načisto. Ma tražiću 10 miliona odštete.

Koji je list prvi počeo?

- Ma nemam pojma, evo raspravljamo ko je prvi, nego sad su nešto prestali, a meni baš gušt da pišu i dalje da ih oderem i postanem milioner. Ma ovi iz tabloida me nisu ni zvali, ni tad, ni sad. Pre sedam-osam godina su izmislili kako sam u intervjuu rekao: "Crnogorci, marš iz Srbije", ali sam tad makar razgovarao sa njima pa su oni dodavali šta im treba.

Je l' imate vi neke neprijatelje?

- Kažu mi prijatelji da neko hoće da skrene pažnju sa neke krupne političke stvari, pa udarili na mene i kokain. A ja sam opozicija s Ljiljom Blagojević, nisam ni politički važan.

Da li ste neki put bili na udaru politike?

- Uh, poslednji put sam pre 15 godina bio kod Minimaksa i ispričao vic o dve prostitutke. "Loše nam ide pos'o", kaže jedna prostitutka.  "Ajde da se učlanimo u JUL", predloži druga. "Ma mene sramota i što ovo radim", reče prva. I tako se osu medijska paljba po meni, golgotu sam prošao, tri meseca sam se krio od vlasti. Bata Živojinović me tešio: "Mene su rušili mnogo puta, ali ja sam imao Tita, mogli su samo da mi sviraju, a ti imaš narod koji te voli".

Ali sad imate šansu da postanete milioner...

- Šteta što nisam glumac u Americi, tamo se za ovakve stvari mlate pare. Ovde ne mogu na sudu da uzmem više od pet miliona dinara, a to je malo za ovoliku bruku. Ove majčine suze mora neko da plati! A ako ih ne osude, e onda ću ja da počnem da pišem...
 

2024 © - Vesti online