Ponedeljak 23.05.2016.
21:53
A. B. - Vesti

Partibrejkersi digli Beč na noge

Facebook/Partibrejkers
Beogradski rokeri nastupili u austrijskoj prestonici

Partibrejkersi su na koncertu u prestonici promovisali i svoj poslednji album "Sirotinjsko carstvo". Svakako su se mogli čuti i stari hitovi koji su obeležili jugoslovensku rok scenu 90-ih godina.

Koncert je počeo pesmom "Ona sve zna" a zatim su usledili "Pogrešan broj", "Zemljotres", "Lobotomija", "Ćutanje", "Žurim", "Šta radiš".... Partibrejkersi su svirali puna dva sata i na set listi se našlo gotovo 30 pesama.

Ponesen dobrom atmosferom autentični frontmen i pevač Partibrejkersa Zoran Kostić Cane je u pauzama u svom maniru razgovarao sa publikom poručivši im da ne slušaju političare i medije i da zaborave sve što ruši harmoniju.

Aleksandar Acko Zarić, gitarista alternativnog rok benda 16 OSAM 23 i basista bečkog benda PRAQ je za "Vesti" nakon koncerta rekao da su Partibrejkersi jedan od onih bendova bez kojih se ne može.

- Oni su to i opravdali svojom beskompromisnom svirkom, maksimalnom energijom koju su isporučili i kao i uvek, provod je bio odličan. Koncert Partebrejkersa u Szene Wien je bio sjajan!
 

2024 © - Vesti online