Ponedeljak 23.05.2016.
14:23
Tanjug, Vestionline

Ivanović: Neophodno jedinstvo na putu ka SP u Rusiji

Reuters
Dobar je i Muslin: Branislav Ivanović

- Očekuju nas jako važne utakmice, jer bi trebalo da se uigramo, prihvatimo zahteve selektora i spremno dočekamo kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Svi želimo isto i učinićemo sve da dođemo do cilja - rekao je Ivanović na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi.

Fudbaler londonskog Čelsija ističe da je neophodno jedinistvo jer samo tako može da se obezbedi plasman na prvenstvo sveta u Rusiji.

- Samo zajedno možemo do cilja, da svi dišemo kao jedan. Odabir gradova prijateljskih utakmica je dobar, raduje me da igramo u unutrašnjosti. Da Srbija bude uz nas u sredu u Užicu, a onda u Novom Sadu - poručio je Ivanović, uz konstataciju da su na spisku Srbije trenutno najbolji igrači.

Prema njegovim rečima selektor Slavoljub Muslin predočio je igračima zahteve na prvom sastanku.

- Upoznao nas sa nekim stvarima i zahtevi su jasni. Na svima nama je da naredne dve nedelje iskoristimo na najbolji mogući način. O njemu kao treneru i čoveku mislim sve najbolje - zaključio je Ivanović, koga je Muslin svojemeno dočekao kao trener u Lokomotivi prilikom transfera iz OFK Beograda.

Reprezentativci Srbije protiv Kipra igraju 25. maja u Užicu, potom šest dana kasnije rival je Izrael u Novom Sadu, pre nego što ovu akciju završe 5. juna u Monte Karlu u meču sa Rusijom.

2024 © - Vesti online