Petak 20.05.2016.
21:36
B. Grujić - Vesti

Umesto venčanja sahranjuju ćerke

pixabay.com
Dve medicinske sestre stradale u stravičnom udesu (Foto: Ilustracija)

Tuga i bol uselili su se u dom porodice Adamov u naselju Mužlja kod Zrenjanina. Cvetanina majka Olgica kroz suze kaže da je tog kobnog četvrtka dugo pričala sa Cvetanom o njenom venčanju koju je sa Bojanom Bakošem planirala za 27. avgust.

- Puno je stvari i detalja planirala, uvek je bila pedantna i precizna... A eto šta joj se dogodi... Živeli smo skromno, ali su u našem domu uvek vladali sreća i osmeh. Eto, Cvetana je i tog kobnog četvrtka na posao krenula s osmehom na licu. Ispratila sam je i mahnula joj kada je sela u automobil - kroz suze je jedva izustila majka Olgica.

Dragica Felbab je za sobom ostavila četvorogodišnjeg sina Jovana, a sa Goranom Ikonovim, s kojim je živela nevenčano, planirala je venčanje i sklapanje građanskog braka.

- Dragica je u četvrtak rekla Goranu da joj se ne ide na posao. Mali Jovan je do četiri ujutro čekao mamu da se vrati s posla. Osetio je i on, dete, da se nešto dešava... - tiho je pričala svekrva Stanka Ikonov.

Ivana Ikonov, supruga Goranovog brata, takođe je bila u šoku.

- Ovo je užasno! Bila sam u četvrtak uveče na mestu nesreće, vatrogasci su jedva nesrećnu Cvetanu izvukli iz smrskanog auta. Džip je išao velikom brzinom, navodno je vozač vozio prijatelja u neko selo na izduvavanje sinusa. Navodno su zbog toga žurili. Slika je bila stravična... Cvetana je izdahnula na licu mesta, a ubrzo i Dragica - tiho je rekla Ivana.
 

2024 © - Vesti online